Maandmenu Chef's Table

Donderdagmiddag ,vrijdagmiddag en zaterdagmiddag serveren wij onze

lunchmenu,voor-en hoofdgerecht aan 35€ per persoon


"Kreaty" mosseltjes/selder/kiwi/olijf/koolrabi/sardien/mosterd €26

Of

Carpaccio van Chianini rund/bietjes/quinoa/basilicum (6€ supp.) €29

Of

Huisbereide vissoep/rouille/toast €15

******

Langoustines/kerrie/gele courgette/zwarte rijst/ verveine €35

******

Heilbotfilet/courgette/wortel/smoutebol zeewier/peterselie €34

Of

Entrecote Rubia Gallega 18 maanden gerijpt /boontjes/gerookte
worteltjes/aardappeltorentje zwarte look/ansjovisbéarnaise(supp.12) €40

******

Kaasbordje van Michel Van Tricht(supp.6€) €13

Of

Rabarber uit de chefstablegarden/Lindemans kriek/rozenwater/
aardbeizaad €13

Of

Dame blanche op onze manier €13


3 gangen €48 ,met gepaste wijnen plus €24 (zonder de langoustines)

4 gangen €65 ,met gepaste wijnen plus €28 (met de langoustines)

5 gangen €77 ,met gepaste wijnen plus €32 (met kaas)

6 gangen €85 ,met gepaste wijnen plus €36 (heilbot of Entrecote)

3 gangen €45 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

4 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin

Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag,

er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,
op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,
indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel