Maandmenu Chef's Table
Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor-en hoofdgerecht aan € 35 per persoon
Zalm buche/witloof/appel/safraan/kerrie/peterselie pesto/ aardappelkrokant /mayonaise groene olijf
€ 34
******
Fluweelzachte erwtensoep/buikspek/gebakken ganzenlever/truffel
(supp.8€ in de menu)
€ 31
******
trio van oesters/rauw/beignet met aardappelmousseline en zeewier/ gemarineerd met kalamansi en gepekelde witte kool
€ 36
******
Everzwijnfilet/prei/veenbes/bos champignons/pompoen crème/ saus van gedroogde pruimen/d'auphine kroketjes van kastanjes
Gerecht met hertenfilet (supp. 15€ pp)
€ 41/56
******
flan van pompoen en mandarijn/ speculoos/ijs van caramelduindoornbes/ kaneel merinque
€ 14
Of
Dame blanche "Chef's Table"
€ 14
Of
Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 8)
€ 16
Als het hoofdgerecht vlees is in onze menu is er altijd een vis alternatief voorradig en als het hoofdgerecht vis is, is er altijd een vleesalternatief voorradig.
Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.
3 gangen € 57, met gepaste wijnen € 29 (zonder soep en de oesters)
4 gangen € 70, met gepaste wijnen € 33 (zonder oesters)
5 gangen € 84, met gepaste wijnen € 38
6 gangen € 95, met gepaste wijnen € 42 (met kaas en dessert)
3 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen
Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,
dank u.