Maandmenu Chef's Table

Donderdagmiddag ,vrijdagmiddag en zaterdagmiddag serveren wij onze

lunchmenu,voor-en hoofdgerecht aan 35€ per persoon


Zalmfilet gemarineerd met kruiden uit onze tuin/zure room en
citroen/confituur tomaat/gepofte rijst/prei en toast tandoori €26

Of

Gerookte eendenfilet/gerookte ganzenlever/crème zoete aardappel/
pompoen gebrand/appelsien/gezouten amandel(supp.8) €29

Of

Onze gekende huisbereide vissoep met rouille en toast €15

******

Argentijnse gamba's/gekonfijte tomaat eigen teelt/
pompoen consommé €33

******

Gebakken babytarbot/crème boerenkool/gebakken prei/yuzu mousseline/
puree met pesto van capucijnblad €35

Of

Patrijs met salie saus/gevulde savooi/spekjes en pijnboompitten/
boschampignons en pompoenfriet (supp.12) €42

******

Kaasbordje geaffineerd door kaasmeester Van Tricht (supp.6) €13

Of

Appelstructuren uit onze boomgaard/roomijs gezouten karamel/
witte chocolade €13

Of

Dame blanche op onze manier €13


3 gangen €48 ,met gepaste wijnen plus €24 (zonder de Gamba's)
4 gangen €65 ,met gepaste wijnen plus €28 (met de Gamba's)
5 gangen €77 ,met gepaste wijnen plus €32 (met kaas)
6 gangen €85 ,met gepaste wijnen plus €36 (Tarbot of patrijs)
3 gangen €45 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin



Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft,gelieve dit op voorhand te melden en de
info hierover is te bekomen op uw vraag,er zijn wijzigingen mogelijk van de
ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen,op zaterdagavond
serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu,indien u een cadeaubon
bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,dank u.
Support by sous-chef Yahia Adel