Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor-en hoofdgerecht aan 35€ per persoon



Tartaar van Noorse Skrei/wakamé/koriander/avocado/sesamvinaigrette mosterd granité/gefrituurd eitje

€ 32

******

Klassieke rivierkreeftenroomsoep met cognac en dragonroom
€ 24

******

Aardappeltje gevuld met "vis van het jaar grijze garnalen"/zure room/choronsaus/zalmeitjes

€ 34

******

Lomo Solomio/sjalotjes in rode wijn/groene asperges/truffelsaus/gebraiseerde prei met z'n zalf/Parisienne kroketjes

€ 41

******

Appeltaartje/crumble amandel/ijs van caramel
€ 13

Of

Dame blanche "Chef's Table"
€ 13

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 7)
€ 15



Voor de visliefhebbers hebben wij een alternatief als hoofdgerecht


3 gangen € 55, met gepaste wijnen € 27(zonder soep en aardappeltjes)
4 gangen € 70, met gepaste wijnen € 31 (zonder aardappeltjes en kaas)
5 gangen € 79, met gepaste wijnen € 36
6 gangen € 89, met gepaste wijnen € 40 (met kaas en dessert)
3 gangen €45 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin


Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.