Wij zijn gestart met onze heerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen,
geserveerd met verse frietjes van aardappelen uit onze tuin & verse mayonaise

Ontdek ze in Natuur/witte wijn/room en look/provencaals of het trio van mosselen.


Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag ,vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu,voor-en hoofdgerecht aan 35€ per persoon



Tartaar van makreel/tomaatjes eigen teelt/crème van tonijnbuikspek/ Burrata/olie van goudsbloem/oosters krokantje
€ 29

******

Koud zomersoepje van gele courgette/kurkuma/gegrilde Sint-Jakobsvrucht/ parmaham met truffel/fideua pasta van inktvis
€ 24

******

Zeebaarsfilet/langoustinesaus/jonge wortel/ravioli Pecorino en artisjok/ basilicum olie
VG € 31
HG € 36

******

Picanha Black Agnus/boontjes/puree met ganzenlever/thijm saus/geroosterde baby aubergine
€ 38

******

Crème bruleé/citroen/crumble amandelen/roomijs witte chocolade/crème rozemarijn
€ 13

Of

Dame blanche "Chef's Table"
€ 13

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 6)
€ 13



3 gangen € 50, met gepaste wijnen €25 (zonder courgette soepje en zeebaars)
4 gangen € 67, met gepaste wijnen €29 (zonder zeebaars en kaas)
5 gangen €79, met gepaste wijnen €34
6 gangen € 87, met gepaste wijnen €38 (met kaas en dessert)
3 gangen €45 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin


Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.