×

Verlof

Beste klanten,

We zijn in verlof van maandag 19 februari tot en met woensdag 6 maart.
Vanaf donderdag 7 maart zijn wij terug open.


Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor-en hoofdgerecht aan € 35 per persoon



Tompouce met crème van ganzenlever/asperges/gerookte pastrami/appel/ mango parels/lentescheutjes
€ 34

******

Bouillon van bosduif/groenten spaghetti/Parijse champignon
€ 29

******

Kroketje van Noordzee krab/puree van kervel/groene asperges/ mayonaise van mierikswortel
€ 34

******

Lomo Duroc de Batallé/gegrild witloof/puree aardpeer/tuinbonen/ Hasselback aardappeltjes met rode ui/rozemarijn saus Het gerechtje met lamsfilet(supp. 15€ pp)
€ 42/48

******

Witte chocolade mousse/advocaat van elixer d'Anvers/sinaasappel/ rijstpap/amandel krokantje
€ 14

Of

Dame blanche "Chef's Table"
€ 14

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 8)
€ 16



Als het hoofdgerecht vlees is in onze menu is er altijd een vis alternatief voorradig en als het hoofdgerecht vis is, is er altijd een vleesalternatief voorradig.
Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.


3 gangen € 57, met gepaste wijnen € 29 (zonder soep en het kroketje)
4 gangen € 70, met gepaste wijnen € 33 (zonder kroketje))
5 gangen € 84, met gepaste wijnen € 38
6 gangen € 95, met gepaste wijnen € 42 (met kaas en dessert)
3 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €65 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin


Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten,
dank u.