Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag ,vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu,voor-en hoofdgerecht aan 35€ per persoon



Aardappel/boontjes/compote van tomaat/Sint-jakobsvrucht/Vinaigrette/Tomaat
€ 31

******

Pompoensoep/gerookte forel/Basilicum olie/amandel
€ 24

******

Patrijs/prei/hazelnoot/crème van schorseneer/koffie crumble
VG € 34
HG € 41

******

Eendenfilet/witte kool slaatje/confituur appel en rozemarijn/pastinaak/ saus van vijgen/ d'auphinne aardappel met salie
€ 39

******

Moelleux van chocolade met gezouten karamel/vanille room/ tartaar van peer
€ 13

Of

Dame blanche "Chef's Table"
€ 13

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 6)
€ 13



3 gangen € 50, met gepaste wijnen €25 (zonder pompoensoep en patrijs)
4 gangen € 67, met gepaste wijnen €29 (zonder patrijs en kaas)
5 gangen €79, met gepaste wijnen €34
6 gangen € 87, met gepaste wijnen €38 (met kaas en dessert)
3 gangen €45 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin


Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.