×

Take away Feestdagen

Ontdek en bestel alvast je gerechten voor de feestdagen via onze webshop.

AFHAAL MENU KERST EN OUDJAAR


Maandmenu Chef's Table


Donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag
serveren wij ook een lunchmenu, voor-en hoofdgerecht aan 35€ per persoon



Krab slaatje/kabeljauw carpaccio/knolselder/winter postelein/ schorseneer/ truffel mayonaise
€ 32

******

Romige witloof soep/gebakken truffelworst/gerookte eend/parel van ganzenlever
€ 24

******

Kreeft/bloemkool/aardpeer/Fideua pasta inktvis/ langoustine saus
VG € 34
HG € 41

******

Hertenfilet/confituur rode kool en rode biet/witloof gratin/prei/ spruitjes en spek/boschampignons / oude por
€ 39

******

Amandelcake/speculooscrème/sorbet bloedappelsien/mascarpone/sharonfruit
€ 13

Of

Dame blanche "Chef's Table"
€ 13

Of

Kaasbordje van Frederick Van Tricht (supplement € 6)
€ 13



3 gangen € 55, met gepaste wijnen € 27(zonder soep en kreeft)
4 gangen € 70, met gepaste wijnen € 31 (zonder kreeft en kaas)
5 gangen € 79, met gepaste wijnen € 36
6 gangen € 89, met gepaste wijnen € 40 (met kaas en dessert)
3 gangen €45 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin
4 gangen €55 vegetarisch volgens aanbod van onze tuin


Alle gerechten van de menu zijn ook a la carte te verkrijgen

Indien u bepaalde allergieën heeft, gelieve dit op voorhand te melden en de info hierover is te bekomen op uw vraag, er zijn wijzigingen mogelijk van de ingrediënten in onze menu's.

Onze menu's zijn enkel per tafel te verkrijgen, op zaterdagavond serveren wij enkel minimum het 4 gangen menu, indien u een cadeaubon bij heeft gelieve ons dit op voorhand te willen laten weten, dank u.